Vaša košarica je trenutno prazna.

Savjeti NutriBullet nutricionistice

 • NutriBlast za dječje nepce

  NutriBlast za dječje nepce

  Za pravilan rast i razvoj svakog djeteta, neophodna je pravilna i uravnotežena prehrana koja će zadovoljiti sve djetetove hranjive potrebe. Prehrana malog djeteta trebala bi uključivati nekoliko malih obroka iz svih skupina: povrće, voće, meso, riba, mlijeko i mliječni proizvodi, orašasti plodovi, sjemenke i masnoće, kruh i žitarice. 

  Pročitaj više 
 • Sexy Blast

  Sexy Blast

  Smatra se da afrodizijaci mogu djelovati na dva različita načina. Neki od njih djeluju na način da potiču sintezu spolnih hormona, a ostali djeluju na dijelove tijela na način da potiču cirkulaciju, tj. potiču protok krvi u spolnom organu. Ukoliko želite smutiti ljubavni napitak, ovo su neke od namirnica koje nam mogu razbuditi maštu.

  Pročitaj više 
 • Energija u čaši

  Energija u čaši

  Kako biste održali osjećaj sitosti i energije, preporuča se konzumirati više manjih obroka kroz dan. Nutriblast napitak može biti odličan međuobrok kojim ćete održavati sitost i koji će vam biti izvor energije.  

  Pročitaj više 
 • Hrana za dobro raspoloženje

  Hrana za dobro raspoloženje

  Ljudi su od davnima promatrali kako hrana utječe ne samo na zdravlje, već i na raspoloženje. Zapravo, uvijek smo tražili zalogaj više kada smo se nadali boljem raspoloženju. Dunje i datulje navodile su se kao hrana koja potiče dobro raspoloženje, dok su radič i salata djelovali umirujuće. Smatralo se da postoji i hrana koja ima afrodizijačka svojstva poput avokada, šparoge, nara, meda i čokolade. U posljednjih 50-ak godina provedeno je mnogo istraživanja gdje se dokazalo kako određena hrana, barem kratkoročno, može utjecati na fiziologiju i kemijske puteve u mozgu i time na raspoloženje.

  Pročitaj više 
 • Ukusan i hranjiv napitak za posao

  Ukusan i hranjiv napitak za posao

  Zamislimo situaciju; probudimo se ujutro, vremena je malo, obrok se preskače, ispija se hladna kava od jučer ujutro i trči se na posao. Želudac se buni jer je prazan, javlja se lagana žgaravica od kave natašte. Vozimo se autom i krajičkom oka tražimo pekaru u kojoj ćemo nešto na brzinu pojesti. Nalazimo jutarnji obrok, lisnato tijesto sa sirom. Želudac je pun, ali se žgaravica pojačava. Kako je krenuo radni dan, često se ne pojede ništa do kraja radnog dana. Ok je, navikli ste pregladniti.

  Međutim, nije ok.

  Pročitaj više 
 • Imunitet u čaši

  Imunitet u čaši

  Kako nam prolaze godišnja doba, mijenja se i naša prehrana, međutim, uvijek se susrećemo s raznim voćem i povrćem. Sada, u jesen, koristimo razno sezonsko svježe i smrznuto voće i povrće. U proljeće se u potpunosti vraćamo svježem, a u ljeto uživamo u blagodatima gotovo svih vrsta svježeg voća i povrća. Koje god godišnje doba bilo, uvijek trebamo pokušati birati svježe namirnice u sezoni, dok se onima izvan sezone preporuča gostiti uglavnom u smrznutom obliku. 

  Pročitaj više 
 • Halloween NutriBlast

  Halloween NutriBlast

  Halloween je zabavna svetkovina nastala još u doba Kelta, kao slavlje za dobru žetvu koja se tim danom završava. Međutim, keltski blagdan Halloween ima još jedno, poznatije značenje, a to je zabavno kostimiranje, koje je nastalo u svrhu zastrašivanja, jer se u doba Kelta na taj način tjerala i zastrašivala smrt uoči dana Svih svetih.

  Stoga, usudite se napraviti ovaj krvavo ukusni i zastrašujući NutriBlast i preplašite sve svoje prijatelje!

  Pročitaj više