Vaša košarica je trenutno prazna.

Domaća mliječna čokolada

Vrijeme kuhanja:

20 minuta

Vrijeme pripreme:

15 minuta

Ukupno trajanje:

35 minuta

Sastojci:
  • 55 g kakao maslaca
  • 5 čajnih žličica meda
  • 1 žlica kakaa u prahu
  • 2 žlice mlijeka u prahu
  • 1 čajna žličica ekstrakta vanilije
Priprema:
  1. Maslac otopite zajedno s ekstraktom vanilije.
  2. Dodajte polovicu namijenjene količine meda i kakaa u prahu te promiješajte.
  3. Umiješajte mlijeko u mješavinu.
  4. Ulijte smjesu u plitki i mali lim za pečenje.
  5. Smjesu hladite na način da ju špatulom raspoređujete unutar lima.
  6. Kada smjesa dobije gustoću margarina, prebacite ju u kalup za čokoladu (možete ju ostaviti i u limu) i stavite u hladnjak.

Autor : Delimano