Vaša košarica je trenutno prazna.

BBQ piletina s hrskavim šparogama

Photo
Video

Vrijeme kuhanja:

35 min

Vrijeme pripreme:

10 min

Ukupno trajanje:

45 min

Sastojci:
  • 2x pileći batak i zabatak
  • 4x pileća krilca
  • 200 g BBQ umaka
  • 100 g šparoga
  • 1 žličica maslinovog ulja
  • 70 g parmezana
  • 30 g krušnih mrvica
  • Sol
Priprema:

Priprema

Dok se friteza grije na 175 °C piletinu marinirajte u BBQ umaku te ju nakon toga pecite 22 - 25 minuta na 175 °C.

Protresite svakih 7-8- minuta kako se piletina ne bi zalijepila.

Šparoge začinite s uljem i soli po ukusu. Pecite ih 3 minute u fritezi na 175 °C.

Pomiješajte parmezan i krušne mrvice i izvadite šparoge iz friteze te ih protresite.

Uvaljajte šparoge u smjesu parmezana i krušnih mrvica te ih vratite u fritezu na još 4-5 minuta.

Nakon pečenja po želji posolite i dodajte maslinovo ulje.

Autor : Delimano tim