Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Članstvo Club 5* Exclusive

Photo
Video

Članstvo u Clubu 5* Exclusive donosi vam posebne pogodnosti: poklon pri učlanjenju, 24 mjeseca članstva, posebne ponude i pogodnosti kod naših partnera, popuste i članske cijene snižene i do -50%, 30-dnevni testni period i još mnogo više...

Članstvo Club 5* Exclusive
299,95 kn
Odaberite svoju opciju
Nazovite nas na: 01 4040 403
Proizvod je na stanju. Dostava u roku do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detaljnije o proizvodu
 • Preuzimanje robe u dućanu
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Članstvo u Clubu 5* Exclusive donosi vam posebne pogodnosti: poklon pri učlanjenju, 24 mjeseca članstva, posebne ponude i pogodnosti kod naših partnera, popuste i članske cijene snižene i do -50%, 30-dnevni testni period i još mnogo više...

Više informacija
Detaljnije o proizvodu

Postanite član Cluba 5*

Klub koji vam daje više.

Učlanjenjem u naš ekskluzivni klub ulazite u svijet privilegirane kupnje i posebnih pogodnosti. Bez ikakvog rizika, kao član Club 5* kupljene proizvode možete vratiti bez dodatnih objašnjenja. Imate pravo na povrat novca u roku 60-90 dana.

Konstantno pokušavamo unaprijediti ponudu koju nudimo našim kupcima te tako ispuniti vaša očekivanja nudeći vam što kvalitetnije proizvode po povoljnim cijenama. Sve naše klupske cijene označene su posebnim Club 5* logom.

Potražite cijene označene Club 5* logom i ugrabite naše najpovoljnije ponude.

Članstvom u Clubu 5* dobivate:

 • Člansku iskaznicu Cluba 5*

 • Kupone za uštedu

 • Printani katalog

 • Poklon dobrodošlice

  Učlanjenjem na poklon dobivate
  Dormeo Silky Soft dekicu!

Prednosti članstva u Clubu 5*:

 • 1

  KUPONI

  Uštedite još više koristeći različite kupone koje smo za vas pripremili

 • 2

  POPUSTI DO -50%

  Posebni popusti za cijelo vrijeme trajanja članstva

 • 3

  POVRAT NOVCA U ROKU 60-90 DANA

  Dodatna sigurnost kupaca; ako niste zadovoljni proizvodom, vratite ga bez dodatnih pitanja

 • 4

  POKLON

  Učlanjenjem u Club 5* dobivate poklon dobrodošlice

 • 5

  PONUDE NAŠIH PARTNERA

  Različite ponude naših partnera

 • 6

  POSEBNE PONUDE

  Prvi saznajte za posebne ponude i pogodnosti

 • 7

  OBITELJSKA KARTICA

  Club 5* može koristiti cijela obitelj

Učlanite se i odmah koristite pogodnosti Cluba 5*

Učlanite se već danas.

Karticu Cluba 5* možete kupiti ovdje

Kliknite na gumb ispod teksta, i vaša će Club 5* kartica automatski biti dodana u košaricu. Narudžbu možete dovršiti plaćajući pouzećem ili karticom.

Nazvati nas na besplatan broj telefona

 

01 4040 406

Ili posjetiti naše dućane i raspitati se o kartici Cluba 5*

Popis naših dućana

Club 5* savršen je za ...

 • Sve koji žele uštedjeti pri svakoj kupovini

  Članovi Cluba 5* štede do -50% pri kupovini, a minimalno 5% na sve naše proizvode!

 • One kojima je važan testni period

  Za kupljene proizvode dajemo vam 30-dnevni testni period, do kojeg možete vratiti proizvod, a mi ćemo vam vratiti plaćeni iznos.

 • Svakoga tko cijeni kvalitetnu korisničku podršku

  Naši ljubazni i profesionalni agenti odgovorit će rado na vaša pitanja o našim proizvodima ili riješiti problem kada bude potrebno.

 • One koji žele dobiti najviše po najpovoljnijim cijenama

  Trudimo se ponuditi vam najpovoljnije cijene naših proizvoda.

Ekskluzivne ponude naših partnera

Saznajte koje smo pogodnosti pripremili samo za vas

 • 24 sata

  24 sata

  3 mjeseca dobivajte novine po cijeni od samo 4,5 kn/kom + poštanski sandučić 24 sata na poklon + besplatna dostava novina - iskoristivo jednokratno do 30.9.2020. pozivom na 01/2424244. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • ABC strani jezici

  ABC strani jezici

  Iskoristite do 40% popusta na intenzivne ili semestralne tečajeve. Ponudu iskoristite jednokratno uz predočenje kupona i Club 5* kartice ili na internetskoj stranici do 30.9.2020. Popust se obračunava na redovnu cijenu. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Algebra

  Algebra

  Ne propustite 15% popusta na redovne cijene priprema za državnu maturu. Pripreme se održavaju u terminu 14.8.2020 - 23.8.2020. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, a obračunava se na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Alu & Plast

  Alu & Plast Internacional

  Ostvarite dodatnih 10% popusta na sav asortiman! Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice, na području Primorsko-goranske, Istarske županije, Zagrebačke županije i grada Zagreba. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Croatia Osiguranje

  Croatia Osiguranje

  Brinite o sebi i iskoristite 30% popusta na pakete "Prevencija osteoporoze", "Muško zdravlje", "Pregled dojki" i "Štitnjača", 25% popusta na gastroenterološki pregled ili 25% popusta na prošireni sistematski pregled posebno prilagođen muškarcima i ženama. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Glorija

  Gloria

  Uživajte u časopisu Gloria uz 33% popusta na polugodišnju pretplatu -samo 260,00 kn tj. 10 kn po primjerku. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice, jednokratno, do 30.9.2020. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Health centar

  Health centar

  Nudimo vam 20% popusta na sve usluge Health centra, gdje ćete se učinkovito osloboditi napetosti i stresa, do 30.9.2020. Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Ponude vrijede jednokratno. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • idea putovanja

  Idea putovanja

  Nudimo vam 10% popusta na putovanje u Lisabon, 4 dana avionom u terminima 14.8. - 17.8. i 4.9. - 7.9. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno. Popust se obračunava na redovnu cijenu aranžmana.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Satiričko kazalište Kerempuh

  Satiričko kazalište Kerempuh

  Opustite se i dobro se nasmijte koristeći 25% popusta na ulaznice satiričkog kazališta Kerempuh. Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Ponuda vrijedi jednokratno, do 30.9.2020. Popust se obračunava na redovne cijene.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku

  Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku

  Iskoristite ponudu 1+1 za vikend predstave, naizmjence subotom u 18h i nedjeljom u 10:30h. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Kopitarna

  Kopitarna

  Iskoristite 20% popusta na cjelokupni asortiman obuće Kopitarna. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020. i odnosi se samo na obuću. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Linea Snella

  Linea Snella

  Iskoristite poklon tretman u vrijednosti 500kn za polaznike Bars radionice, ili dodatnih 200kn popusta na postojeće usluge u našim centrima. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Magnetic Spa Beauty

  Magnetic Spa Beauty

  Nudimo vam 65% popusta na tretmane Zerona hladnim laserom + Presso terapija - do 30.9.2020. Popust iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Optima

  Optima

  Ugrabite tablet i HBO Premium uz Trio i Duo pakete, flat internet i do 60 Mbps, neograničene minute razgovora i besplatan prikaz broja. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Portadizajn

  Portadizajn

  Uštedite 20% na cijelom asortimanu! Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice u salonima u Zagrebu i Zadru, te kod partnera (distributera) u drugim gradovima (Zagreb, Osijek, Krapina, Tar, Poreč, Solin, Omiš, Pakoštane, Biograd). Kupon je iskoristiv jednokratno do 30.9.2020. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Sancta Domenica

  Sancta Domenica

  Iskoristite 15% popusta na velike kućanske uređaje za jednokratna plaćanja. Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi jednokratno uz predočenje kupona i kartice ili na web stranici do 30.9.2020. Popust se obračunava na redovne i akcijske MPC, a ne zbraja se s drugim promotivnim popustima.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Stilus

  Stilus

  Pročitajte nove naslove na popustu i s besplatnom dostavom. Nudimo vam "Quantum" i "Sve što nam je ostalo" na 15% i "Vrući led", "Besramnu krepost" i "Svete grijehe" na 50% popusta, do 30.9.2020. Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice, jednokratno. Popust se obračunava na redovnu cijenu knjige.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Tepih centar

  Tepih centar

  Ne propustite dodatnih 10% popusta sav asortiman u Tepih Centru. Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno do 30.9.2020, a ne odnosi se na usluge podstavljanja, rubljenja, šivanja i dostave.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Tvornica zdrave hrane

  Tvornica zdrave hrane

  10% popusta na redovne cijene, koristeći kod iz knjižice pogodnosti članova Exclusive Kluba 5* pri kupnji na internetu, ili uz predočenje Club 5* kartice i kupona pri kupnji u dućanu. Ponuda vrijedi do 30.9.2020.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Vecernji list

  Večernji list

  Ne propustite 65% popusta na paket pretplate: već od 4,99 kn po primjerku. Ponuda se odnosi na nove pretplatnike na području ručne dostave. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Watch Center

  Watch Center

  Ne propustite 30% popusta na muški sat Police, ženski sat Guess ili 20% popusta na cjelokupni asortiman satova i nakita (iskoristiv samo u poslovnici). Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* Exclusive kartice. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 30.9.2020.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

Preuzimanje robe u dućanu

U slučaju da se odlučite za preuzimanje robe u dućanu, molimo vas da najprije provjerite dobavljivost proizvoda na pojedinom proizvodu/varijanti. Vaš ćemo paket zapakirati u skladištu i poslati prema odabranom dućanu. U tom slučaju vrijeme dostave ovisi o dobavljivosti proizvoda u trenutku naručivanja (informacija koja se nalazi na svakom našem proizvodu/varijanti proizvoda) + vrijeme koje je potrebno da paket stigne u dućan. Kod zaključivanja narudžbe odaberite dućan u kojem želite preuzeti proizvod. Opcija preuzimanja u dućanu dostupna je samo za plaćanje karticama. Na vašu e-mail adresu stići će obavijest o uspješno obavljenoj narudžbi, a nakon toga i obavijest o tome kada možete preuzeti narudžbu na željenoj lokaciji. Kada jednom odaberete dućan u kojem želite preuzeti robu, nakon zaključivanja narudžbe više neće biti moguće odabrati drugi dućan za dostavu. Tijekom vikenda nećemo moći obraditi vašu narudžbu, te vas molimo za strpljenje. Moguće je da nemaju svi naši dućani omogućenu opciju "preuzimanja u dućanu". Dućan je samo mjesto preuzimanja paketa, pa se reklamacije i dalje vrše kao i za svaki paket koji ste naručili preko neke od naših internetskih stranica. Za opciju "preuzimanja u dućanu" naplaćuje se nakanada koja će biti istaknuta u košarici.

Plaćanje na rate?

Kako mogu platiti svoju narudžbu?

Odaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Proizvode možete platiti na sljedeće načine:

Plaćanje na web stranici

Jednokratno plaćanje

Poizvode na internetskoj stranici moguće je platiti sljedećim kreditnim i debitnim karticama:

 • Visa Premium
 • Visa
 • Mastercard
 • Diners
 • Maestro
 • Discover

Plaćanje na rate

Proizvode na internetskoj stranici moguće je kupiti na rate uz minimalni iznos za obročno plaćanje veći od 201 kn. Kartice kojima je moguće platiti na rate:

 • Visa Premium kreditnom karticom do 24 rate
 • Diners kreditnom karticom do 36 rata
 • Zagrebačka banka
  • Visa do 24 rate
  • Mastercard do 24 rate
 • PBZ
  • Maestro do 24 rata
  • Visa do 24 rata

Plaćanje na fizičkim prodajnim mjestima

Jednokratno plaćanje

Proizvode u našim dućanima moguće je plaćati slijedećim kreditnim i debitnim karticama:

 • Visa Premium
 • Visa
 • Visa Avenue mall
 • Mastercard
 • Diners
 • Maestro
 • Discover

Plaćanje na rate

Proizvode na prodajnim mjestima na rate moguće je platiti sljedećim kreditnim karticama:

 • Visa Premium kreditnom karticom do 24 rate
 • Diners kreditnom karticom do 36 rata
 • Zagrebačka banka
  • Visa do 24 rate
  • Visa Avenue mall do 24 rate
  • Mastercard do 36 rata
  • Maestro do 12 rata
 • PBZ
  • Maestro do 36 rata
  • Visa do 36 rata
 • Splitska banka (u pojednim dućanima)
  • Mastercard do 12 rata
  • VISA do 12 rata
 • RBA
  • Mastercard do 12 rata
  • VISA do 12 rata
  • Maestro do 12 rata
 • Addiko bank (u pojedinim dućanima)
  • VISA Classic do 12 rata
 • Karlovačka banka (samo u Karlovcu)
  • Mastercard do 12 rata
  • Maestro do 12 rata

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star