Vaša košarica je trenutno prazna.

Super ponude zovu

Super ponude zovu - Dodatnih 10% popusta u košarici za članove Cluba 5*!

Dodatnih 10% popusta u košarici za članove Cluba 5*!

 
[banner_timer]
 

Članstvo Club 5* Exclusive

Photo
Video

Članstvo u Clubu 5* Exclusive donosi vam posebne pogodnosti: poklon pri učlanjenju, 24 mjeseca članstva, posebne ponude i pogodnosti kod naših partnera, popuste i članske cijene snižene i do -50%, 30-dnevni testni period i još mnogo više... Kuponi vanjskih partnera dostupni su od rujna 2022.

Članstvo Club 5* Exclusive
299,95 kn
Odaberite svoju opciju
Nazovite nas na: 01 4040 403
 • Informacije ukratko
 • Detaljnije o proizvodu
 • Plaćanje na rate
Informacije ukratko

Članstvo u Clubu 5* Exclusive donosi vam posebne pogodnosti: poklon pri učlanjenju, 24 mjeseca članstva, posebne ponude i pogodnosti kod naših partnera, popuste i članske cijene snižene i do -50%, 30-dnevni testni period i još mnogo više... Kuponi vanjskih partnera dostupni su od rujna 2022.

Više informacija
Detaljnije o proizvodu

Postanite član Cluba 5*

Klub koji vam daje više.

Učlanjenjem u naš ekskluzivni klub ulazite u svijet privilegirane kupnje i posebnih pogodnosti. Bez ikakvog rizika, kao član Club 5* kupljene proizvode možete vratiti bez dodatnih objašnjenja. Imate pravo na povrat novca u roku 60-90 dana.

Konstantno pokušavamo unaprijediti ponudu koju nudimo našim kupcima te tako ispuniti vaša očekivanja nudeći vam što kvalitetnije proizvode po povoljnim cijenama. Sve naše klupske cijene označene su posebnim Club 5* logom.

Potražite cijene označene Club 5* logom i ugrabite naše najpovoljnije ponude.

Članstvom u Clubu 5* dobivate:

 • Kupone za uštedu

 • Printani katalog

 • Poklon dobrodošlice

  Učlanjenjem na poklon dobivate
  Rovus ovlaživač zraka Ambient!

Prednosti članstva u Clubu 5*:

 • 1

  KUPONI

  Uštedite još više koristeći različite kupone koje smo za vas pripremili

 • 2

  POPUSTI DO -50%

  Posebni popusti za cijelo vrijeme trajanja članstva

 • 3

  POVRAT NOVCA U ROKU 60-90 DANA

  Dodatna sigurnost kupaca; ako niste zadovoljni proizvodom, vratite ga bez dodatnih pitanja

 • 4

  POKLON

  Učlanjenjem u Club 5* dobivate poklon dobrodošlice

 • 5

  PONUDE NAŠIH PARTNERA

  Različite ponude naših partnera

 • 6

  POSEBNE PONUDE

  Prvi saznajte za posebne ponude i pogodnosti

 • 7

  OBITELJSKO ČLANSTVO

  Club 5* može koristiti cijela obitelj

Učlanite se i odmah koristite pogodnosti Cluba 5*

Učlanite se već danas.

Članstvo u Clubu 5* možete kupiti ovdje

Kliknite na gumb ispod teksta, i vaše će Club 5* članstvo automatski biti dodano u košaricu. Narudžbu možete dovršiti plaćajući pouzećem ili karticom.

Nazvati nas na besplatan broj telefona

 

01 4040 406

Ili posjetiti naše dućane i raspitati se o članstvu u Clubu 5*

Popis naših dućana

Club 5* savršen je za ...

 • Sve koji žele uštedjeti pri svakoj kupovini

  Članovi Cluba 5* štede do -50% pri kupovini, a minimalno 5% na sve naše proizvode!

 • One kojima je važan testni period

  Za kupljene proizvode dajemo vam 30-dnevni testni period, do kojeg možete vratiti proizvod, a mi ćemo vam vratiti plaćeni iznos.

 • Svakoga tko cijeni kvalitetnu korisničku podršku

  Naši ljubazni i profesionalni agenti odgovorit će rado na vaša pitanja o našim proizvodima ili riješiti problem kada bude potrebno.

 • One koji žele dobiti najviše po najpovoljnijim cijenama

  Trudimo se ponuditi vam najpovoljnije cijene naših proizvoda.

Ekskluzivne ponude kod naših partnera

Kupone s ekskluzivnim ponudama kod naših partnera samo za Club5* Exclusive članove od 1.3.2021. ne dostavljamo posebno na kućnu adresu, već ih šaljemo unutar kataloga zbog promjene načina tiskanja.

Saznajte koje smo pogodnosti pripremili samo za vas

 • Algebra

  Algebra

  Ostvarite 15% popusta na pripreme za državnu maturu i prijemne ispite! Ponuda se odnosi na online ciklus u svibnju (7.5.2022.) i intenzivni ciklus u svibnju (27.5.2022) u učionici. Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Alu & Plast

  Alu & Plast Internacional

  Ostvarite dodatnih 10% popusta na sav asortiman! Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.7.2022.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Cidrani

  CIDRANI

  Ostvarite 50% popusta ili ponudu 1+1 na Niksen nootropics flow’n’glow i Nighty night! Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.7.2022. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku

  Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku

  Ne propustite ponudu 1+1 gratis za vikend predstave za građanstvo. Predstave se održavaju subotom u 18:00 h i nedjeljom u 10:30 h. Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.7.2022.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Generali

  Generali

  Ostvarite 25% popusta na osiguranje imovine (isključuje osiguranje od potresa). Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.7.2022. Popusti, akcije i kuponi međusobno se isključuju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Gloria

  Gloria

  Nudimo vam 25% popusta pri 6-mjesečnoj pretplati. To je čak 26 brojeva za samo 351 kn! Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Ponuda vrijedi jednokratno, do 15.7.2022.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Health centar

  Health centar

  Nudimo vam 20% popusta na sve usluge! Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Ponuda vrijedi jednokratno, do 15.7.2022. Popust se obračunava na redovnu cijenu. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Idea putovanja

  Idea putovanja

  Nudimo vam 10% popusta na putovanje "Toskana, Firenca i Cinque Terre" u terminu 26.5. - 30.5. 2022. Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Popust se obračunava na redovnu cijenu aranžmana.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Satiričko kazalište Kerempuh

  Satiričko kazalište Kerempuh

  Opustite se i dobro se nasmijte koristeći 30 kn popusta na sve ulaznice satiričkog kazališta Kerempuh. Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Ponuda vrijedi jednokratno, do 31.5.2022. Popust se obračunava na redovne cijene.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Magnetic Spa

  Magnetic Centar zdravlja i ljepote

  Počastite se puder obrvama uz 700 kn popusta, ili popustom na Zerona hladni laser od 6 tretmana + 6 tretmana limfne drenaže. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.7.2022. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Mobis

  Mobis

  Uživajte u 15% popusta na slušalice po izboru, 10% popusta na električni romobil po izboru ili 10% popusta na klima uređaj po izboru. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.7.2022. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • La Piel

  La Piel

  Ugrabite 15% popusta na sve La Piel proizvode, ili 25% popusta na Hydra Babe mlijeko za tijelo. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.7.2022. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Nikal

  Nikal

  Ne propustite kupon od 10 € na putovanje u Kapadokiju, već od 1799 kn s uključenim letom s pristojbama, smještajem, doručkom i prijevozima. Nudimo i 100 kn popusta na sljedeće putovanje. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.7.2022. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Portadizajn

  Portadizajn

  Uštedite 20% na cijelom asortimanu! Ponudu iskoristite uz predočenje kupona i Club 5* ID broja u salonima u Zagrebu i Zadru, te kod partnera (distributera) u drugim gradovima (Zagreb, Osijek, Krapina, Tar, Poreč, Solin, Omiš, Pakoštane, Biograd). Kupon je iskoristiv jednokratno do 15.7.2022. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Dr. Ritz

  Dr. Ritz

  Ostvarite 1000 kn popusta na blefaroplastiku i operaciju mrene ili 300 kn popusta na kupnju dioptrijskih okvira, sunčanih naočala te na estetske tretmane (filer, Hyfu, RF). Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno do 15.7.2022. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Sancta Domenica

  Sancta Domenica

  Uživajte u poklon bonu od 100 kn na iznos košarice veći od 499 kn, 10% popusta za jednokratna plaćanja ili 5% popusta za kupovinu do 12 rata. Ponuda vrijedi za akcijske cijene, ali se ne zbraja međusobno, niti s drugim popustima. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi na web stranici partnera ili u poslovnicama. Kupon je iskoristiv jednokratno do 15.7.2022. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Snackers

  Snackers

  Uštedite 20% na cjelokupni asortiman! Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi na web stranici partnera. Kupon je iskoristiv jednokratno do 15.7.2022. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Školska knjiga

  Školska knjiga

  Uštedite 10% na cjelokupni asortiman izuzev udžbenika i didaktike! Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno do 15.7.2022. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu, a iskoristiv je samo u knjižarama Školske knjige.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Tehnomag

  Tehnomag

  Uštedite 15% na cjelokupni asortiman Sharp mikrovalnih pećnica ili 15% na sav asortiman Babyliss osobne njege. Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno do 15.7.2022. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Tepih centar

  Tepih centar

  Uštedite 10% na cjelokupni asortiman izuzev proizvoda koji su već sniženi više od 20%. Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno do 15.7.2022. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se ne odnosi na usluge postave, rubljenja, šivanja i dostave.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Terme Sveti Martin

  Terme Sveti Martin

  Uštedite 10% na smještaju u apartmanima Terme Sveti Martin i na wellness usluge, te 15% na smještaj u hotelu Terme Sveti Martin 4* i na ulaznice za bazenski kompleks. Ponudu mogu iskoristiti Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno do 15.7.2022. Popusti, akcije i kuponi se međusobno ne zbrajaju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Vecernji list

  Večernji list

  Ne propustite 55% popusta na Večernjakovu pretplatu od 3 mjeseca. Odnosi se na tiskano izdanje Večernjeg lista. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.7.2022.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • Zvjerinjak

  Zvjerinjak

  Nudimo vam 10% popusta na sva pakiranja suhe hrane 6-15 kg za mačke ili pse, na grebaliceza mačke, igračke za mačke i pse i Magic litter pijesak za mačke. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi uz predočenje kupona i Club 5* ID broja. Kupon je iskoristiv jednokratno, do 15.7.2022. u poslovnicama ili na web stranici partnera.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • watch center

  Watch Center

  Nudimo vam 30% popusta na ženske satove Furla Cosy ili Guess G Luxe, te na muške satove Time Force Sirius ili Police Montre Bushmaster. Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi na web stranici partnera. Popust je iskoristiv jednokratno, do 15.7.2022. Popusti, kuponi i akcije se međusobno isključuju.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

 • tvornica zdrave hrane

  Tvornica zdrave hrane

  Nudimo vam 10% popusta na sav asortiman! Ponudu mogu iskoristiti samo Club 5* Exclusive članovi na web stranici partnera. Popust je iskoristiv jednokratno, do 15.7.2022. Popusti, kuponi i akcije se međusobno isključuju. Popust se obračunava na redovnu cijenu.

  Provjerite web stranicu našeg partnera

Plaćanje na rate

Kako mogu platiti svoju narudžbu?

Odaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara. Proizvode možete platiti na sljedeće načine:

Plaćanje na web stranici

Jednokratno plaćanje

Poizvode na internetskoj stranici moguće je platiti sljedećim kreditnim i debitnim karticama:

 • Visa Premium
 • Visa
 • Mastercard
 • Diners
 • Maestro
 • Discover

Plaćanje na rate

Proizvode na internetskoj stranici moguće je kupiti na rate uz minimalni iznos za obročno plaćanje veći od 201 kn. Kartice kojima je moguće platiti na rate:

 • Visa Premium kreditnom karticom do 24 rate
 • Diners kreditnom karticom do 36 rata
 • ZABA
  • Visa debitne i kreditne kartice do 24 rate
  • Mastercard do 36 rata
 • PBZ
  • Maestro do 24 rata
  • Visa do 24 rata

Plaćanje na fizičkim prodajnim mjestima

Jednokratno plaćanje

Proizvode u našim dućanima moguće je plaćati slijedećim kreditnim i debitnim karticama:

 • Visa Premium
 • Visa
 • Mastercard
 • Diners
 • Maestro
 • Discover

Plaćanje na rate

Proizvode na prodajnim mjestima na rate moguće je platiti sljedećim kreditnim karticama:

 • Visa Premium kreditnom karticom do 24 rate
 • Diners kreditnom karticom do 36 rata
 • Zagrebačka banka
  • Visa debitne kartice do 24 rate
  • Visa kreditne kartice do 24 rate
  • Mastercard do 36 rata
 • PBZ
  • Maestro do 24 rate
  • Visa do 24 rate
 • Splitska banka (u pojednim dućanima)
  • Mastercard do 12 rata
  • VISA do 12 rata
 • RBA
  • Mastercard do 12 rata
  • VISA do 12 rata
  • Maestro do 12 rata
 • Karlovačka banka (samo u Karlovcu)
  • Mastercard do 12 rata
  • Maestro do 12 rata

Plaćanje karticama za narudžbe zaključene s našim agentima u pozivnom centru

Ako kupnju niste završili na našoj web stranici, na usluzi su vam naši teleoperateri. Ljubazne kolegice i kolege savjetovat će vas u kupnji i pomoći završiti vašu narudžbu.

Jednokratno plaćanje

Odabrane proizvode moguće je platiti sljedećim kreditnim karticama:

 • Visa Premium
 • Diners
 • Mastercard
 • VISA
 • Discover

Plaćanje na rate

Proizvode je moguće kupiti uz plaćanje do 24 -36 rata, minimalni iznos za obročno plaćanje je veći od 201 kn. Kartice kojima je moguće platiti na rate:

 • Visa Premium kreditnom karticom do 24 rate
 • Diners kreditnom karticom do 36 rata
 • ZABA Visa i Mastercard do 36 rata

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star