Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Pravila Nagradnog natječaja "Smoothie po svom!"

Delimano vas poziva da sudjelujte u Instagram & Facebook nagradnom natječaju "Smoothie po svom" i otkrijte svoj tajni recept za ukusan smoothie, koktel ili neki drugi napitak. Pravila su jednostavna, a najkreativnije sudionike čekaju vrijedne nagrade:

2 x NutriBullet® 600 s kojim će smoothieji postati finiji i zdraviji.

Pravila nagradnog natječaja “Smoothie po svom!”

Članak 1.

STUDIO MODERNA – TV PRODAJA d.o.o. iz Zagreba, Slavonska avenija 6, OIB: 97587356297, (dalje u tekstu Društvo i/ili organizator) u svrhu promidžbe proizvoda i usluga, organizira kreativni nagradni natječaj  (dalje u tekstu Natječaj) pod nazivom “Smoothie po svom!” Pravila Natječaja bit će objavljena na stranici https://www.delimano.hr/ . Organizator zadržava pravo izmjene ukupnog trajanja Natječaja i datuma proglašenja pobjednika.

Članak 2.

Nagradni natječaj traje u razdoblju od 06.05.2021. do 12.05.2021. godine, zaključno do ponoći. Na Instagram profilu Delimano.hr i na Facebook stranici Delimano Hrvatska, a u svrhu provođenja nagradnog natječaja “Smoothie po svom!” traži se od sudionika da napišu svoje omiljene sastojke ili trik za dobar smoothie. Ispunjavanje tog zadatka ujedno je i uvjet sudjelovanja u natječaju. Svoje odgovore sudionici natječaja ostavljaju na Facebooku i Instagramu , ispod objave natječaja.

Organizator će od svih pristiglih odgovora, odabrati najkreativnije i  proglasiti ukupno 2 (dva) pobjednika natječaja po slobodnoj ocjeni povjerenstva Organizatora. Jedan pobjednik bit će objavljen  na Facebook, a drugi na Instagram stranici Delimano Hrvatska..

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi punoljetni građani RH koji prihvaćaju Pravila nagradnog natječaja i pošalju sastojke  za „Smoothie po svom“. Svaki građanin koji se uključi u nagradni natječaj može podnijeti samo jednu prijavu.
Sudionici nagradnog natječaja mogu pozivati i  druge osobe da sudjeluju u natječaju. Sudionici nagradnog natječaja neće pozivanjem drugih osoba na sudjelovanje ostvarivati nikakva prava ni prednost (skupljanje bodova i sl.). Sudionici nagradnog natječaja u potpunosti preuzimaju odgovornost za preporuke i pozive za sudjelovanje u nagradnom natječaju trećim osobama. STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o. ne podržava slanje spam poruka u bilo kojem obliku. Svaka spam poruka koja će biti poslana od treće strane u svrhu natječaja će biti strogo zabranjena te će mogući  prekršitelji odgovarati za svoje postupke. Ukoliko će administrativne vlasti RH ili institucije koje kontroliraju slanje spam poruka ili davatelja usluga Interneta tražiti, STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o. zadržava pravo da tim ovlastima, institucijama ili davateljima usluga ustupi informacije o sudionicima koje se optužuje za slanje spam poruka. Svi računalni programi koji štete nagradnom natječaju na bilo koji način i krše jedno od pravila, najstrože su zabranjeni. Ako se posumnja da jedan od sudionika koristi takav program, bit će trenutno diskvalificiran. Sve odluke priređivača nagradnog natječaja o diskvalifikacijama su konačne.


Članak 4.

Svaki sudionik nagradnog natječaja preuzima odgovornost za svoj komentar dan u sklopu prijave na natječaj i Organizator za njih ne snosi nikakvu odgovornost.

Članak 5.

Organizator zadržava pravo diskvalificirati sve prijave koje ocijeni neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi i koje bi vrijeđale javni moral.

Članak 6.

Nakon pregleda svih prijava, 2 (dva) najkreativnija odgovora bit će izabrani od strane tročlanog  povjerenstva, a imena pobjednika bit će objavljena na internetskoj stranici https://www.delimano.hr/ u roku 5 (pet) radnih dana od dana završetka natječaja. Autori pobjedničkih odgovora bit će pozvani da Organizatoru dostave svoje pune podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona), koji odgovaraju podacima na njegovoj osobnoj  iskaznici.

Članak 7.

Nagrade:

  • 2 (dva) x Nutribullet 600 crni – u ukupnoj vrijednosti od 999,80 kn.

Sudionici koji sudjeluju u kreativnom nagradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugu ili drugačiju nagradu. Nagrada se ne može zamijeniti za novac.
Dobitnicima će prilikom obavještavanja biti objašnjen način preuzimanja nagrade. Nagrada će biti poslana poštom pouzećem uz potvrdu primitka.


Članak 8.

U kreativnom nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o. niti članovi njihove uže obitelji.


Članak 9.

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti ili izbjeći.


Članak 10.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.
Ostavljanjem komentara ispod objave o natječaju ma Facebooku i Instagramu smatra se da se sudionik  u potpunosti složio s Pravilima nagradnog natječaja.
Organizator nagradnog natječaja nije odgovoran za nepotpune prijave ili prijave koje nemaju točne podatke.


Članak 11.

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nadležan je Općinski sud u Zagrebu.


Članak 12.

Sudionici nagradnog natječaja daju privolu da se njihovi osobni podaci (e-mail, ime, prezime, adresa, audio i video zapis) mogu koristiti za objavljivanje pobjednika nagradnog natječaja i slanja novih obavijesti bez naknade. Podaci se čuvaju, a sudionik može zatražiti opoziv privole i brisanje podataka tako da pošalje e-mail na podrska-kupcima.hr@studio-moderna.com i zahtjev će biti izvršen brisanjem e-mail adrese.
Sudjelovanjem u nagradnom natječaju  sudionici su suglasni i daju privolu da se njihovo ime i prezime, adresa i broj telefona mogu od strane Priređivača koristiti u marketinške svrhe  sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine (GDPR)  Korisnik u svakom trenutku ima pravo odustati od primanja takvih poruka i upotrebe osobnih podataka u marketinške svrhe te o tome mora obavijestiti priređivača pisanim putem na adresu voditelja zbirke Zagreb, Slavonska avenija 6 ili poslati  prigovor na adresu službenika za zaštitu osobnih podataka szop.hr@studio-moderna.com

Sudionici nagradnog natječaja ujedno daju i dodatnu privolu da se njihovi komentari mogu koristiti za promociju Delimano proizvoda (različite marketinške aktivnosti) i nakon nagradnog natječaja, bez naknade, a svaki sudionik u svakom trenutku može zatražiti opoziv posebne privole za marketinške aktivnosti i korištenje pisanog komentara, a i brisanje podataka tako da pošalje e-mail na podrska-kupcima.hr@studio-moderna.com i zahtjev će biti izvršen brisanjem e-mail adrese.

Evo i imena pobjednika:

Erika Eraz na Instagramu

Marijanu Zinic na Facebooku

Čestitamo!