Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

PRAVILA KREATIVNOG NAGRADNOG NATJEČAJA "Postani Delimano Food bloger!"

Provjerite pravila nagradnog natječaja "Postani Delimano Food bloger"!

Članak 1.

STUDIO MODERNA – TV PRODAJA d.o.o. iz Zagreba, Slavonska avenija 6, OIB: 97587356297, (dalje u tekstu Društvo i/ili organizator) u svrhu promidžbe proizvoda i usluga, organizira kreativan nagradni natječaj  (dalje u tekstu Natječaj) pod nazivom "Postani Delimano Food bloger!". Pravila Natječaja bit će objavljena na stranici https://www.delimano.hr. Organizator zadržava pravo izmjene ukupnog trajanja Natječaja i datuma proglašenja pobjednika.

Članak 2.

Kreativan nagradni natječaj organizira se u svrhu promocije proizvoda organizatora i promocije kreativnih i talentiranih ljudi koji nemaju svoje sponzore i priliku pokazati svoje kulinarske vještine, objavljivati svoj blog i prezentirati se kako bi postali prepoznatljivi i svima pokazali što znaju i umiju.

Priređivanjem kreativnog nagradnog natječaja Organizator će pobjednicima omogućiti da dobiju znanje kako voditi svoj blog, mogućnost da postanu nositelji titule Delimano ambasadora, sudjelovanje na specijalnim gastro blogging radionicama i dobivanje Delimano posuđa na dar.

Kreativan nagradni natječaj organizira se u dva dijela. Prvi dio u razdoblju od 30.10.2019. do 10.11.2019. godine u kojem dijelu će Organizator odabrati 10 (deset) blogera, a drugi dio u razdoblju od 19.11.2019, do 20.12. 2019. godine u kojem dijelu se organiziraju  4 (četiri) specijalne tematske kulinarske radionice i jedan završni event u kojem će odabranih 10 (deset) blogera sudjelovati i kuhati zajedno s voditeljima pojedinih radionica.

Specijalizirane kulinarske radionice se organiziraju u Zagrebu, u Enzita prostorima Zagrebačkog Velesajma, Avenija Dubrovnik 15, prema sljedećim temama i rasporedu:

1)      Kontinentalna kuhinja dana 19.11.2019. – predavač Mile Butorac, naziv IG profila „HungryMile“

2)      Mediteranska kuhinja  dana 26.11.2019. – predavačica Mateja Krvarić, naziv  bloga „Uvijekgladna“

3)      Raw food dana 3.12.2019. – predavačica Bruna Vučak, naziv bloga „Yumyum Paradise“

4)      Snacks & Finger food 10.12.2019. – predavač Darko Kontin, naziv bloga “Darkova Web Kuharica”

 

Svaki sudionik kreativnog nagradnog natječaja mora na svom Instagram profilu objaviti post (slide) s po 3 (tri) fotografije jednog jela koje moraju biti nove, a što znači da su u kreativnom nagradnom natječaju prvi put objavljene i moraju pripremljeno  jelo pokazivati kroz tri faze:  1) fazu pripreme namirnica, 2) fazu dok se jelo kuha/peče/krčka i 3) finalni fazu output serviran i spreman za konzumaciju. U opisu objave sudionik mora dodati hashtagove #kuhajpecisvimareci i #delimanofoodbloger. Najkreativnije i najljepše fotografije uz najzanimljivije opise pojedinog jela, tročlano povjerenstvo Organizatora će odabrati i svi odabrani sudionici će sudjelovati u  četiri  kulinarske radionice koje slijede nakon odabira pobjednika.

Odabir 10 (deset) blogera koji će sudjelovati u radionicama objavit će se dana 13.11.2019 godine na stranicama https://www.delimano.hr  i  https://www.instagram.com/delimano.hr/ . Odabrani svoje sudjelovanje trebaju pismenim putem potvrditi najkasnije do 15.11 u 11:00 sati.

Nakon završetka drugog dijela kreativnog nagradnog natječaja svi sudionici će sudjelovati i na završnom događanju (eventu) koji će Organizator održati dana 17.12.2019. godine uz sudjelovanje predstavnika medija, javnih osoba i svih bloggera i pripremljena iznenađenja.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi punoljetni građani RH koji prihvaćaju Pravila nagradnog natječaja, imaju javni profil na društvenoj mreži Instagram i koji  izvrše sve navedeno u tri koraka . Svaki građanin koji se uključi u kreativni nagradni natječaj može podnijeti samo jednu prijavu. Pravo sudjelovanja u nagradnomk natječaju nemaju predavači, članovi žirija i polaznici tečaja 'Postani Delimano Food bloger' organiziranog tijekom 2018. godine.

Članak 4.

Fotografija koju sudionik nagradnog natječaja  objavljuje mora biti autorsko djelo i ne starija od tjedan dana prije objave. Organizator Natječaja ne odgovara za posljedice u slučaju da  je sudionik prijavio tuđu fotografiju, odnosno plagijat ili fotografiju bez dozvole osobe ili osoba na fotografiji.

Svaki sudionik nagradnog natječaja preuzima odgovornost za svoju fotografiju objavljenu u sklopu natječaja.

Članak 5.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici i pobjednici natječaja bezuvjetno prenose na STUDIO MODERNA – TV PRODAJA d.o.o. isključivo pravo korištenja opisa i slika u promotivne svrhe bez naknade autoru, i to neograničeno vremenski, prostorno i sadržajno.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sa stranica https://www.facebook.com/DelimanoHrvatska/ i https://www.instagram.com/delimano.hr/ sve komentare i fotografije koje ocijeni neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi i koje bi vrijeđale javni moral.

Članak 6.

Nakon pregleda svih prijavljenih fotografija i opisa uz svako pojedino jelo, 10 (deset)  najkreativnijih fotografija i opisa  bit će izabrane od strane tročlanog  povjerenstva Organizatora, kao pobjedničke, a ime autora pobjednika  bit će objavljeno u roku  2 (dva)  dana od zaključenja natječaja, na internetskoj stranici http://www.delimano.hr.  Autori pobjedničkih fotografija bit će pozvani da  Organizatoru dostave svoje pune podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona), koji odgovaraju podacima na njegovoj osobnoj  iskaznici i pozvani da sudjeluju u specijaliziranim kulinarskim radionicama. Organizator će odabrane sudionike obavijestiti o daljnjim aktivnostima i datumima održavanja svake pojedine odabrane radionice.

U slučaju da netko od odabranih blogera ne može i /ili ne želi sudjelovati u specijaliziranim kulinarskim radionicama, Organizator zadržava pravo odabrati novog blogera iz redova sudionika koji su poslali svoje uratke u prvom dijelu kreativnog nagradnog natječaja.

Članak 7.

U kreativnom nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici STUDIO MODERNA - TV PRODAJA d.o.o. niti članovi njihove uže obitelji.

Članak 8.

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti ili izbjeći.

Članak 9.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Objavljivanjem fotografije i opisa uz istu,  smatra se da se sudionik složio s Pravilima nagradnog natječaja.

Organizator nagradnog natječaja nije odgovoran za nepotpune prijave ili prijave koje nemaju točne podatke.

Članak 10.

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 11.

Sudionici nagradnog natječaja daju privolu da se njihovi osobni podaci (e-mail, ime, prezime, adresa, audio i video zapis) mogu koristiti za objavljivanje pobjednika nagradnog natječaja i slanja novih obavijesti bez naknade. Podaci se čuvaju, a sudionik može zatražiti opoziv privole i brisanje podataka tako da pošalje e-mail na info@delimano.hr i zahtjev će biti izvršen brisanjem e-mail adrese.

Sudionici nagradnog natječaja suglasni su s objavljivanjem njihovih fotografija i imena i prezimena na Delimano  internet stranicama.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju  sudionici su suglasni i daju privolu da se njihovo ime i prezime, adresa i broj telefona mogu od strane Priređivača koristiti u marketinške svrhe  sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine (GDPR)  Korisnik u svakom trenutku ima pravo odustati od primanja takvih poruka i upotrebe osobnih podataka u marketinške svrhe te o tome mora obavijestiti priređivača pisanim putem na adresu voditelja zbirke Zagreb, Slavonska avenija 6 ili poslati  prigovor na adresu službenika za zaštitu osobnih podataka  szop.hr@studio-moderna.com.

 

Finalisti Natječaja "Postani Delimano food bloger"su:

Čestitamo finalistima!