Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Ražnjići s plodovima mora i povrćem

Ražnjići s plodovima mora i povrćem
Vrijeme kuhanja : 4 - 5 minuta
Vrijeme pripreme : 15 minuta
Ukupno vrijeme : oko 20 minuta
Sastojci:
  • 750 g fileta ribe, narezanih na kockice
  • 8 manjih škampa
  • 8 Jakobovih kapica
  • 8 šampinjona
  • 8 cherry rajčica
  • 1 zelena paprika, narezana na komade
  • 1 crvena paprika, narezana na komade
  • 2 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 1/3 žličice čilija u prahu
  • 1 žlica svježeg ili sušenog začinskog bilja
  • 3 žlice limunovog soka
Priprema:
  1. U posudi pomiješajte maslinovo ulje, čili, začinsko bilje i limunov sok.
  2. Dodajte ribu i plovode mora, lagano promiješajte i pustite da se, uz povremeno miješanje, marinira otprilike sat vremena.
  3. Na štapiće za ražnjiće, prethodno namočene u vodi, poslažite plodove mora, rajčicu i papriku.
  4. Ražnjiće pecite na Stone Legend grill master pekaču oko 4 do 5 minuta.

Savjet: Ražnjiće poslužite uz umak od češnjaka i peršina: 4 režnja češnjaka, 4 stabljike češnjaka i 4 žlice maslinovog ulja usitnite i izmiješajte dok ne dobijete kompaktan umak.

Autor : Delimano