Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Kotleti u marinadi od kopra i senfa

Vrijeme kuhanja : 2 - 4 sata
Vrijeme pripreme : 15 minuta
Ukupno vrijeme : 2,15 - 4,15 sati
Sastojci:
  • veći svinjski kotleti
  • 1/4 šalice alkoholnog ili jabučnog octa
  • 1/4 šalice soka limuna
  • 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 2 žlice Dijon senfa
  • 1 režanj češnjaka, protisnutog
  • 2 žlice sušenog kopra
  • 2 žlice svježeg peršina, nasjeckanog
  • 1 žlica smeđeg šećera
Priprema:
  1. Uklonite suvišnu masnoću s kotleta.
  2. U plastičnoj vrećici sa zatvaračem pripremite marinadu od octa, limunovog soka, maslinovog ulja, Dijon senfa, češnjaka, kopra i peršina.
  3. Dodajte kotlete i marinirajte u hladnjaku između 2 i 4 sata.
  4. Nakon toga kotlete ispecite na Stone Legend grill master pekaču i poslužite uz salatu ili rižu i povrće.

Savjet: Kotlete možete poslužiti uz salatu i kruh od cjelovitog zrna koji ste prethodno grillali na Stone Legend grill master pekaču.

Autor : Delimano