Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Juha od bundeve i češnjaka

Juha od bundeve i češnjaka
Vrijeme kuhanja : 50 - 55 minuta
Vrijeme pripreme : 15 minuta
Ukupno vrijeme : 65 - 70 minuta
Sastojci:
  • 1,3 kg bundeve
  • 3 režnja češnjaka
  • 3 žlice svježeg peršina
  • 10 listova kadulje
  • ½ čajne žličice soli
  • ¼ čajne žličice crnog papra
  • 1 žlica češnjaka u prahu
  • 2 žlice maslinova ulja
  • 1 i ½ čaša vode 
Priprema:
  1. Zagrijte pećnicu na 200°C.
  2. Izmiješajte maslinovo ulje, češnjak, peršin, kadulju i sol.
  3. U mješavinu dodajte bundevu
  4. Smjesu stavite u posudu za pečenje i pecite 50 – 55 minuta.
  5. Kada se smjesa ohladi, stavite ju u Nutribullet i ekstrahirajte 30 sekundi.
  6. Juhu zagrijte na štednjaku i poslužite.

Autor : Delimano