Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj

Aromatizirani pileći ražnjići

Vrijeme kuhanja : 15 - 20 minuta
Vrijeme pripreme : 15 minuta
Total time : 30 - 35 minuta
Sastojci:
  • sok od 3 limuna
  • 3 režnja češnjaka, protisnuta
  • 4 žlice sušenog kopra
  • 1 kg pilećih prsa, narezanih na komade jednake veličine
  • 1 žuti luk, narezan na veće komade
  • 1 crvena paprika, očišćena i narezana na veće komade
  • 16-20 baby portobello gljiva bez peteljke
  • 2 male tikvice, narezane na deblje kriške
  • 3 žlice maslonovog ulja
  • sol
  • svježe mljeveni papar
Priprema:
  1. Od limuna, maslinovog ulja, češnjaka, začinskog bilja, 1/2 čajne žlice soli i 1/2 čajne žlice papra pripremite marinadu.
  2. Pripremite ražnjiće, naizmjence na štapiće slažite piletinu i narezano povrće.
  3. U posudu s marinadom dodajte ražnjiće, poklopite i ostavite u hladnjaku preko noći, ili barem nekoliko sati.
  4. Ispecite ražnjiće na Stone Legend grill master pekaču okrećući ih po potrebi na drugu stranu, kako bi meso bilo dobro pečeno otprilike 15 do 20 minuta, ovisno o veličini komada piletine.

Autor : Delimano