Vaša košarica je trenutno prazna.

Probaj
 • 14-dnevno pravo na povrat proizvoda
 • Plaćanje na rate
 • 100% sigurna kupnja

Uređaj za pripremu jaja Pro Utile

Utile Egg Master Pro Uređaj za pripremu jaja Pro
Photos
 • Video
 • Fotografije
Uređaj za pripremu jaja Utile Pro kuhalo jaja Delimano Utile uređaj za pripremu jaja Pro Savršeno iskuhajte do 7 jaja Jednostavno i lako kuhanje jaja Kuhalo za do 7 jaja Utile Delimano Delimano Utile uređaj za pripremu jaja Pro
Uređaj za pripremu jaja Pro Utile

ID: 106064600 | SKU: 1000140299

Zaboravite na prekuhana ili razbijena jaja, potrošnju vode, energije i vremena! Pripremite do 7 savršeno kuhanih jaja, omlete, kajganu ili čak povrće i rižu s Utile uređajem za pripremu jaja Pro. Uživajte u bezbrižnom kuhanju – Utile uređaj za pripremu jaja Pro automatski se gasi po završetku ciklusa kuhanja!
Uređaj za pripremu jaja Pro Utile
199,90 kn

Plaćanje na rate? Odaberite.

Nema na stanju. Molimo, nazovite nas na: 0800 3662
Detaljnije o proizvodu

Savršeno pripremljena jaja ...

Ova rečenica najbolje opisuje mogućnosti ovog praktičnog uređaja – Delimano Utile uređaj za kuhanje jaja Pro. Kompaktno parno kuhalo koje uz korištenje dodatnog pribora omogućava jednostavnu i laganu pripremu jaja na način koji odaberete. Uređaj ne kuha samo jaja – možete ga koristiti za pripremu povrća, riže i ostalih žitarica!

Jednostavno rješenje za užurbana jutra

Vi samo morate odlučiti što pripremate, dodati sastojke i određenu količinu vode te uključiti uređaj. Po završetku pripreme Delimano Utile uređaj za kuhanje jaja Pro automatski će se isključiti, ostavljajući vam savršeno pripremljen doručak. Pravilno, bez napora i sigurno - uređaj koristi mehanizam zaštite od prekuhavanja!

Uživajte u zdravim jajima pripremljenim bez korištenja masnoća

Pametni sustav Utile uređaja za kuhanje jaja omogućava vam uživanje u zdravo pripremljenim jajima kuhanim na način koji volite - tvrdo, meko kuhana ili poširana, bez brige da će ispasti premalo ili previše kuhana. Nakon kuhanja jaja jednostavno servirajte u maloj posudi ili iskoristite u pripremi jela s jajima.

Siguran i jednostavan uređaj koji za kuhanje zahtjeva samo dodavanje vode

Delimano Utile uređaj za kuhanje jaja zahtjeva samo punjenje baze s količinom vode potrebne za kuhanje određenog broja jaja. Set uključuje posudu za mjerenje za jednostavno doziranje količine vode.

Odvojiv držač za maksimalno 7 jaja

Delimano Utile uređaj za kuhanje jaja dolazi s odvojivim držačem za maksimalno 7 jaja. Zasebna ladica za poširanje omogućuje jednostavno poširanje 2 jaja istovremeno.

Impresionirajte goste sa savršeno iskuhanim jajima

S Delimano Utile uređajem za kuhanje jaja ne možete pogriješiti, kuhajte zdravi doručak s jajima za goste ili svoje najmilije bez muke - svi mi volimo jesti jaja pripremljena na različit način. Delimano Utile uređaj za kuhanje jaja Pro omogućava da odaberete željenu funkciju kuhanja jaja - od mekog, srednjeg ili tvrdog. Jednostavno ubacite jaja u odvojivu ladicu i dodajte potrebnu količinu vode za kuhanje koristeći se posudom za mjerenje koja je uključena u set. Posuda za mjerenje uključuje iglu na dnu koja služi za bušenje ljuski kod meko kuhanih jaja. Jaja se kuhaju na pari čime se osigurava da ispadaju savršeno kuhana svaki puta.

Sigurno i bezbrižno kuhanje bez prekuhavanja

Delimano Utile uređaj za pripremu jaja Pro opremljen je sa zaštitom protiv prekuhavanja. U trenutku kada se jaja (povrće i žitarice) skuhaju uređaj će se automatski ugasiti.

Prikladan za:

 • pojedince i obitelji koje uživaju u tvrdo, meko kuhanim ili poširanim jajima
 • sve one koji imaju poteškoće s kuhanjem jaja na kuhinjskom štednjaku
 • sve koji traže praktičan i efikasan uređaj za kuhanje jaja
 • sve zaposlene koji cijene praktična kuhinjska pomagala
 • pojedince koji paze na prehranu i vode zdrav život
Dodatne informacije
 • 220-240V, 50H, 360W
 • Kapacitet: maksimalno 7 jaja
 • Automatsko gašenje: Da
 • Materijal: plastika
 • Dimenzije: 187x160x160mm

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

 
1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Kvaliteta